Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Najskuplja Rasa Pasa Na Svetu

RCMP ustrelila desetine kanadskih eskimskih pasa a rasa se od toga nikada nije oporavila. Sklon je igri i jurenju te zato zahtevaju težu obuku i trening.


Zakonca Gora Vezuv Kreda Najskuplji Pas Na Svetu Tibetanski Mastif Muftuogluemlak Com

On je kraljevski pas Egipćana a korišćen je za praćenje gazela.

Najskuplja rasa pasa na svetu. Border koli spada u grupu najpametnijih pasa koji su sposobni da nauče do 100 imena određenih predmeta i da ih identifikuju rekla je Sara Dror koja je naučni saradnik na univerzitetu Etvešlurand u Mađarskoj koja se. Najmanji i najslađi psi koje možete imati za ljubimca. Smatra se da je ovo i najskuplja rasa pasa na svetu.

Opisuju ih kao vema izdržljive i otporne pse koju su odlični lovci. Ovaj pas predstavlja gigantsku rasu psa i zato ima neke određene potrebe i prohteve koje vlasnici moraju ispuniti. Njih možemo smestiti i u krilo i nositi ih svuda sa sobom.

10 najskupljih rasa pasa na svetu. Ovo su psi koji se smatraju legendarnom vrstom i uvek su bili među najpopularnijim vrstama pasa. Kanadski eskimski pas je jedna od najređih rasa na svetu i trenutno se suočava sa izumiranjem sa manje od 300 preostalih primeraka.

Pojedini izvori navode da su o ovoj rasi pisali istraživači još u 19 veku. Top 5 najskupljih rasa mačaka na svetu 1. 2014-te godine jedan primerak ove rase prodat za čak million i po dolara što čini najskuplji iznos ikada dat za jednog psa.

Jedna od najređih rasa na svetu spada u vrstu divljeg psa poreklom sa Papua Nove Gvineje. Čudna i neobična pasmina. Ovi psi smatraju se čistom kineskom rasom i retko se mogu naći van Tibeta.

Za ovu rasu se često kaže da je divlja agresivna i veoma teška za dresiranje. Smatra se da on predstavlja reinkaraciju sveštenika sa Tibeta. Interesantan je podatak da je zabranjena u nekoliko delova sveta uključujući nekoliko država u Americi jer se tamo ne smatra domaćom.

Na svakom stopalu ima šest. Ašera je izuzetno retka rasa a od 2006. Osim što dosta koštaju pri kupovini ovi psi su i izuzetno skupi za održavanje odnosno negu dlake naročito ako težite ka tradicionalnom izgledu portugalskog vodenog psa.

Ašera - oko 125 000 dolara. Bengalska mačka - 42 000 dolara. Najvecih Rasa Pasa Na Svetu.

Za kanadske eskimske pse. Persijski hrt saluki pripada jednoj od najstarijih pripitomljenih rasa. DNK testovi su pokazali da je rasa ove mačke u stvari - Savana mada to nije sprečilo.

PRODAJE SE NAJSKUPLJA VILA NA SVETU Nema veliku baštu ni bazen niti pogled a tajna njene vrednosti KRIJE SE U PLAFONU. Sfinks mačka je jedna od najegzotičnijih i najskupljih rasa na svetu pa se prodaje po visokim cenama jer ju je teško pronaći a takođe je i čistokrvna. Ovo su tri najređe rase na svetu.

Ako ste se ikada zapitali koja rasa psa je najmanja na svetu pogledajte galeriju sastavljenu od 10 najslađih malih pasa prilagodljivih. Ne mora da znači da su svi ovi psi agresivni ali su po prirodi zaštitnički. Stručnjaci smatraju da je ova rasa pasa najstarija na svetu a legenda kaže da su ga imali i Džingis Kan i Buda prenosi Dejli telegraf.

Najvecih Rasa Pasa Na Svetu - YouTube. If playback doesnt begin shortly try restarting. Imajte u vidu da ovde neće biti reči o cenama iz bilo kakvih odgajivačnica ili onih koje pojedinci navedu kada prodaju štence svojih kučića već su nabrojane rase smeštene na određeno mesto.

12 najopasnijih rasa pasa na svetu koje bi najbolje bilo da izbegavate Kane korso. Ovi psi su veoma teški i potomci su rase Canis Pugnax koja je bila korišćena u ratovima još u Antičko doba. Ime su dobili zbog svog karakterističnog zavijanja nalik pjevanju.

U poslednje vreme tibetanski mastif postao je statusni simbol nove klase bogatih Kineza. Shodno tome cena za mladunce je porasla od 5000 juana 550 evra. Savana druga najskuplja mačka na svetu ujedno je i najviša čime je osvojila mesto u Ginisovoj knjizi rekorda.

Jedno štene kupio je multimilioner iz Kine za 945 000 funti. Smatra se da je tibetski mastif najskuplja rasa pasa na svetu. Sevdar Bejbi Endžel of Šejtan zvanično najlepša dobermanka na svetu njen vlasnik Milan Minja Matić odgajanjem ove rase bavi se već 15 godina a njihov je vlasnik i duže.

Predstavljamo vam neke od najskupljih rasa pasa na svetu. Poznata je po upečatljivom izgledu a za razliku od drugih mačaka njena osetljiva koža zahteva poseban šampon i redovno kupanje. Kasnije veoma popularne trke pasa dodatno su doprinele povećanju njihove brzine i selektivnom uzgoju da bi postali najbrži na svetu.

Savana - od 6 do 30 hiljada evra. Kažu da snižava krvni pritisak nivo šećera u krvi i da je dobra za. Ovo je pet najskupljih mačaka na svetu.

Brojke koje vam predstavljamo u ovom tekstu zasnovane su na pedigreu životinje njenoj popularnosti i retkosti. Mnogi od nas su čuli za skupocene rase pasa o kojima smo već jednom pisali ali do sada se nismo susreli sa mačkama koje su skupocene. Rasa novogvinejski pevajući pas danas broji svega stotinak primeraka.

Najopasnijih Rasa Pasa - YouTube. Oni su doneti u Severnu Ameriku iz Sibira pre više od 1000 godina. Cene rastu što je genetika određenog psa čistija jasnija i poznatija.

Nešto više o ovoj rasi pasa kao i o. Godine i bio je korišćen kao lovački pas. Godine prodato je samo 100 mačaka ove vrste.

Saluki je inače jedna od najstarijih rasa pasa na svetu i veruje se da je zemljom hodala i trčala još pre 4000 godina. STRAH I TREPET. Bengalske mačke nisu retke i ima ih ukupno oko 60 000 širom sveta.

Da je njegov pas najlepši rekle su sudije u Slovačkoj na čijem je takmičenju učestvovalo stotinu dobermana iz celog sveta. Ovo su samo cene kupovine a briga o njima je dodatni faktor koji morate uzeti u obzir. Kanadska policija je u periodu od 1950-1970.

68 kmh dostiže u trku. U Englesku je stigao 1800. Mali psi su iako svi vole i one velike postali veoma popularan izbor za kućne ljubimce.

Sfinks mačke ne mogu se ni pohvaliti otpornošću jer su sklone sindromu iritabilnog. Čistokrvne tibetske doge su veoma retke i zato im je cena izuzetno visoka. Još jedan hrt našao se na ovoj listi.

Tibetski mastif je rasa pasa koju mnogi smatraju božijom rasom. Najskuplja gljiva na svetu U pitanju je najskuplja i najcenjenija gljiva na svetu. Ove rase pasa žive na specifičnim podnebljima i slabije su rasprostranjene po ostatku sveta ili se korste za određene svrhe kao što je traženje tartufa i čuvanja ovaca pa je malo verovatno da ste za neke od njih čuli ako se ne takvim delatnostima ne bavite.

POTRUGALSKI VODENI PAS Ova rasa je poprilično retka a činjenica što spada među hipoalergenske je čini vrlo traženom. Kada poželite određenu rasu treba da budete spremni i na izdvajanje dodatnog novca.


Sm Info Velicanstveni Tibetanski Mastif Najskuplja Rasa Pasa Na Svetu Facebook


Top 10 Najskupljih Rasa Pasa Lux Life Luksuzni Portal


Najskuplje Rase Pasa Na Svetu


Ovo Je 8 Trenutno Najskupljih Pasmina Pasa Na Svijetu Miss7 24sata Hr


Najskuplji Pas Na Svijetu Kosta Milion Dolara N1


Top 10 Najskupljih Rasa Pasa Lux Life Luksuzni Portal

Posting Komentar untuk "Najskuplja Rasa Pasa Na Svetu"